Békafütty Chat

Friss topikok

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Blama a Honvéd ellen

2010.06.22. 16:40 Fenyő-All in

Honvéd Bajnokság, a 3. fordulóból elmaradt mérkőzés

EHSE – Békafütty-All in 3-3 (2-1)

Eger, Honvéd – 2-es pálya, 20 néző.

V.: Bartos.

BÉKAFÜTTY: GREG – Berényi, MISKOLCZI, Attila, Józsa G., Fenyő. Cs.: TIBIKE 3, HEGE.

 

 

A Vastigris elleni vereség után három, viszonylag könnyebb mérkőzés szerepelt a programban. Az első találkozó a Honvéd elleni, amelyre hétfőn került sor. Az előjelek kedvezőtlenek voltak, mivel alig volt meg a csapatunk. Az utolsó pillanatra kettő cserénk csak lett valahogy, de finoman fogalmazva sem a legerősebb felállásunkban léphettünk pályára. Ellenben az EHSE-vel, amely rég nem látott erős felállításban kezdte el az összecsapást.

Ha már összecsapás, a 3. percben egy felugrás után Fenyő és egy honvédos védő fejeltek össze (pontosabban Fenyő a labdát, az ellenfél pedig Fenyőt fejelte meg). A végeredmény homlokcsontüreg törés lett, és sajnos nem az ellenfél védőjének. Ezek után Hovnéd góllal folytatódott a mérkőzés. Egy figyelmetlenség következtében így 1-0 volt az eredmény. A másnap érettségiző Tibike révén azonban hamar jött a válasz (1-1). A félidőben kaptunk még egy gólt, ezért hátrányban fordultunk.

A második huszonöt percben alaposan rákapcsoltunk, ennek ellenére ismételten mi kaptunk gólt. A mérkőzésen visszatért sérüléséből Hege, aki elsőre nem is volt olyan rossz, pláne, ha azt nézzük, hogy még mindig nincs a legjobb állapotban a lába. Folyamatosan rohamoztunk és Tibike újbóli két góljával egyenlítettünk is (3-3)! A végjáték rendkívül szorosan alakult. Mindkét együttes megszerezhette volna a három pontot érő győzelmet, ám az EHSE csak kapufáig jutott, mi pedig még az üres kapuba sem tudtunk betalálni.

Így maradt a pontosztozkodás, és a többi ereménynek köszönhetően jelenleg a negyedik helyre csúsztunk vissza a tabellán.

 

Következik: Vízmű Eger - Békafütty-All in, Eger, Honvéd – 1-es pálya, június 23., szerda 17.00.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekafuttyallin.blog.hu/api/trackback/id/tr932101333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása