Békafütty Chat

Friss topikok

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Veresgéggel, a negyedik helyen zártuk a tavaszt

2010.07.23. 10:50 Fenyő-All in

Honvéd Bajnokság, a 13. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Békafütty-All in – Laerta.hu 2-4 (1-1)
Eger, Honvéd-2-es pálya, 80 néző.
V.: Montvai.
BÉKAFÜTTY: TOLNAI – Szamó, Berényi, HEGE, Tibike, Fenyő. Cs.: János B., Marcsek, Argyelán.
Gólszerzők: Tibike, János B.
 

Nem sikerült győzelemmel zárnunk a Honvéd Bajnokság 2010-es szezonjának tavaszi idényét. Ráadásul még pontot sem sikerült szereznünk a szezonzárón, ami egyrészt a tabellán való szoros állás miatt fájó, másrészt pedig, mert az ellenfél az a Laerta.hu volt, amely eddigi három találkozásunk mindegyikén elvitte a három pontot. A tavaly még Bumeráng néven futó csapat jó szokásához hűen ezúttal is felszívta magát az ellenünk vívandó mérkőzésre, ami meg is látszott a létszámukon. Egészen egyszerűen annyian voltak, mint máskor három meccsen összesen. Mi is szép számban jelentünk meg a találkozón, ami kisebb feszültségekhez is vezetett utólag. 

A mérkőzést meglepően jól kezdtük el. Alig telt el pár perc, máris megszereztük a vezetést egy szögeletet követően ugyanis Tibike talált be (1-0). A folytatásban azonban jött a válasz, amit ugyanakkor már a szünetig nem követett több gól. A második félidőben elkezdett nyomni a Laerta, ami nem igazán tetszett nekünk, így a félidő közepére át is vették a vezetést (1-2). Próbáltunk egyenlíteni, de támadásaink nem sok veszélyt jelentettek az ellenfél kapujára, jött viszont az esély a felzárkózásra. Szövegelésért küldtek ki két percre egy Laerta-játékost, ami nem sokkal később végleges lett. Ennek ellenére nem mi szereztünk gólt, hanem ők. Kétszer emberhátrányban teljesen hülyét csináltak belőlünk, amivel gyakorlatilag pontot tettek a meccs végére. Az utolsó percben egy szép János Balázs szabadrúgásgóllal ugyan még sikerült feljebb zárkóznunk, ám ez már nem sokat ért.

Nagy kár a vereségért, aminek a helyszínen tartózkodók többsége nagyon örült. Meg kell említeni azt is, hogy csapatunk négyéves története során még sosem voltak ennyien kíváncsiak a mérkőzésünkre. De, hát ez van, kikaptunk, és ezzzel visszacsúsztunk a tabella negyedik helyére.    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekafuttyallin.blog.hu/api/trackback/id/tr842170564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása