Békafütty Chat

Friss topikok

Naptár

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Itt a heti menetrend, foci meccs nélkül?

2010.05.24. 23:50 Fenyő-All in

 

Végre kezd elmúlni a pocsék idő, ezért újra beindulhat a meccsdömping a Honvéd Bajnokságban. Ezen a héten mégis mindössze egyetlen forduló szerepel a programban. Az ok a globális felmelegedés :-). Na, jó ez csak viccs volt. Az elmúlt hétvége vasárnapja ugyanis pont Pünkösdre esett, így a hétfő is. Az ünnep miatt ezért a hét első napján eleve nem is szerepelt a bajnoki sorsolásban mérkőzés. A következő fordulót azonban már minden valószínűség szerint szerdán bonyolítják le. Az ellenfél az Autoland együttese lenne. A hangsúly a lennén van, mivel ezúttal is elmarad a meccsünk. Az ok nem más, mint a ZF-Eger férfi vízilabdacsapatának mindent eldöntő összecsapása. Mint ismeretes: szombat délelőtt az egrieknek sikerült visszavenniük a pályaelőnyt a férfi vízilabda OB I-es bajnokság negyedik, TEVA-VasasPlaket elleni finálés találkozóján. Ennek értelmében a döntő utolsó csatájára marad a döntés, amit Egerben, a Bitskey-uszodában rendeznek, Mivel ez az esemény 17.45-kor kezdődik, és a mi (azaz a Békafütty-All in) 18.00-tól játszanánk, így a hiányzók miatt értelemszerűen nem tudunk kiállni az Autoland ellen. Sikerült azonban megegyezni az ellenfél játékosaival a halasztásról, amit a tervek szerint még e hét csütörtökén pótolnánk. Persze ez még nem hivatalos, de ha minden összejön, akkor csütörtökön 18.00-tól játszhatnánk végre ismét.

Az egyeztetés fejleményeiről, amint lesznek információim, tájékoztatlak titeket. Addig is, ha már szerdán nem focizunk, legalább szurkoljuk ki együtt a fenti képen látható csapat és az idén száz éves Egri Vízilabda Klub története első bajnoki címét!

MINDENKI A BITSKEYBE!!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekafuttyallin.blog.hu/api/trackback/id/tr102029014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása