Békafütty Chat

Friss topikok

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Takival a Napfény ellen!!!

2010.04.26. 01:16 Fenyő-All in

KÉT MECCS, KÉT GYŐZELEM.

Röviden ennyivel lehetne jellemezni eddigi mérlegünket a 2010-es Honvéd Bajnokságban. Április 26-án, Ervin napján azonban egy vérbeli rangadót játszunk a tavalyi ezüstérmes, nagy rivális Napfény FC csapatval. A csapat régebbi tagjainak, valamint a szurkolóknak nem kell külön bemutatni a hétfő délutáni riváist, azonban a sok új játékos még nem tudja, hogy a szintén "kocsma"-csapat (ez a névadó szponzorra vonatkozik) elleni meccsek mekkora presztízs értékkel rendelkeznek. Nos, ezúttal mindenkinek lesz módja belekóstolni a derbibe.

 Ami az összeállítást illeti: érzékeny veszteség ért bennünket, mivel a csapatban megmaradt utolsó előtti alapító tag, Szamó is elhagyta az együttest:-( Ennek az az oka, hogy Szamó és barátnője, Timi már huzamosabb ideje nem talált munkát Egerben, ezért visszaköltöztek Dunakeszire. Ő tehát bizonyosan nem vesz részt az összecsapáson. Ugyanakkor rajta kívül mégiscsak annyi alapító lesz a pályán, mint az első fordulóban, hiszen Taki a héten szabadságon van, így ő is pályára tud lépni a Napfény ellen!!! Mondani sem kell, hogy ez mekkora erősítés, pláne, hogy Makai is hadra fogható. Sérültünk is van azonban, ugyanis Marcsek Gabi két hete kiugrott válla még nincs a legjobb állapotban, ezért Gabi inkább még pihen.

Remélem sokan leszünk ezen a meccsen is és kiharcoljuk a győzelmet, hogy továbbra is meg maradjon a 100%-os teljesítményünk!!!

Honvéd Bajnokság, a 4. forduló mérkőzése:

Békafütty-All in - Napfény FC                                                                       Honvéd-2. pálya, 17.15.

A várható összeállítás: Tolnai - Berényi, Hege (Makai), Taki, Tibike (Makai), Fenyő. Cs.: Greg, Kicsi - Józsa G., János B., Attila.

 

Az eddigi Békafütty-All in - Napfény mérkőzések eredményei:

                     Párharc               

Eredmény Versenysorozat                               
Békafütty-All in - Napfény FC        3-1 Honvéd Bajnokság, 2009., 1. kör
Napfény FC - Békafütty-All in        4-3 Honvéd Bajnokság, 2009., 2. kör
Békafütty-All in - NapfényFC        1-5 I. Békafütty Teremtorna, döntő

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekafuttyallin.blog.hu/api/trackback/id/tr11951628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása