Békafütty Chat

Friss topikok

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Két perccel a vége előtt vertük meg az Alpint

2010.08.31. 11:44 Fenyő-All in

Honvéd Bajnokság, rájátszás, 1. forduló

Alpin FC – Békafütty-All in 1-2 (0-0)
Eger, Honvéd-3-as pálya, 25 néző.
V.: Montvai.
BÉKAFÜTTY.: TOLNAI – BERÉNYI, HEGE, Makai, TIBIKE, Fenyő. Cs.: Máté, János B., Marcsek, Józsa.
Gólszerzők: Tibike, Fenyő 1-1.
 
 
Elindult a Honvéd Bajnokság őszi szezonja, vagy, ha így jobban tetszik, a rájátszás. Első ellenfelünk a sorsolás szesélyéből az az Alpin FC volt, amely ellen tavasszal is kezdtük a menetelést. Fontos és izgalmas összecsapásra volt kilátás, mivel a meccs előtt mindössze egy ponttal előztük meg ellenfelünket a tabellán. Tavasszal ugyanakkor magabiztosan nyertünk 4-1-re, így bizakodva vághattunk neki a találkozónak.
Hosszú idő után Makai végre visszatért, ám ennek ellenére nem kezdtünki valami jól. Az Alpin sok helyzetet kidolgozott, de Laci hál'Istennek mindig a helyén volt. Nekünk is adódtak lehetőségeink, viszont az ellenfél hálóőre, valamint a kapufa sorra megakadályozott minket a gólszerzésben, így aztán a félidőig nem született gól (0-0).
A térfélcsrét követően szemlátomást megélénkült a játék, mindkét csapat a győzelemre játszott. Felváltva forogtak veszélyben a kapuk, a vezetést egy óriási védelmi hiba révén (egy védő rosszul passzolt hátra) nekünk sikerült megszereznünk Tibike szemfülességének köszönhetően (0-1). A folytatás is izgalmasan alakult, pláne, hogy egyre több szándékos és felesleges szabálytalanságot láthattunk. Parázs volt a meccs, így ezzel együtt a feszültség is. Végül öt perccel a lefújást megelőzően egy a kapunk előtti szabadrúgásból sikerült egyenlítenie "Gurigáéknak", ami rajtuk kívül hidegzuhanyként ért mindenkit (1-1). Mi azonban nem pánikoltunk és elkezdtünk újra támadni, aminek három perccel később meg is lett az eredménye. Hege vágott ki egy labdát első látásra hosszan, ám a jobb oldalvonal mentén Tibike elérte azt, majd a középen érkező Fenyő elé tálalt, aki közelről a hosszúba pörgetett, kialakítva ezzel a 2-1-es végeredményt!
Nagyot küzdöttünk és a csapat becsületére legyen mondva, hogy ebben az idényben már sokadik ilyen meccsünket nyertük meg. A realitás ugyanakkor talán a döntetlen lett volna, de hát a foci már csak ilyen, most azonban azt kell mondjuk: a legnagyobb szerencsénkre... 
 
 
Következik: Békafütty-All in – Laerta.hu, Eger, Honvéd-2-es pálya, szeptember 6., hétfő, 17.30.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekafuttyallin.blog.hu/api/trackback/id/tr562261206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása